Retur gratuit timp de 14 zile ­čÜÜ
Cautare
0Produs(e)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
X

Politica de returnare:

 •  Daca nu esti 100% multumit de noua achizitie, poti returna produsele in termen de 30 zile de la cumparare si primesti integral banii inapoi.    
 •  Produsele trebuie sa fie in conditia in care au fost primite, nepurtate, in ambalajele originale si insotite de factura aferenta.
 •  Pentru schimb sau retur de produs cheltuielile de transport vor fi suportate de dumneavoastra. In cazul returului, banii vor fi inapoiati in termen de maxim 30 zile prin transfer bancar din momentul primirii coletului.

  Garantie:

  • Fiecare produs achizitionat de pe www.shoes.ro are garantie 30 de zile. Pentru a beneficia de garantia produsului, consilierii Shoes.ro va recomanda sa respectati instructiunile de intretinere ale produsului prezente pe eticheta si certificatul de garantie.
  • De asemenea, incaltamintea trebuie sa fie insotita de cutia originala si de factura. Pentru a evita pierderea acesteia este necesar sa respectati cateva reguli de intretinere a incaltamintei: produsele din piele neted─â se curata cu o carpa moale, usor umezita iar pielea velur se curata de praf cu o perie speciala pentru acest gen de incaltaminte.
  • Pe site puteti gasi o gama larga de produse specializate pentru intretinerea pielii.In ceea ce priveste incaltamintea sport, produc─âtorii men┼úioneaz─â în instruc┼úiunile de între┼úinere c─â pantofii sport nu trebuie, sub nici o form─â, pu┼či în ma┼čina de sp─âlat rufe, deoarece risca┼úi s─â-i strica┼úi sau chiar s─â se rup─â.
  • Garan┼úia se pierde atunci când nu sunt respectate acele instruc┼úiuni recomandate de produc─âtor ( spre exemplu, sp─âla┼úi pantofii sport la ma┼čin─â, curatarea cu materiale tari, abrazive) sau în urma oric─ârei interven┼úii de repara┼úie.
  • De asemenea, produc─âtorii subliniaz─â faptul c─â, vânz─âtorii nu pot fi tra┼či la r─âspundere pentru incidentele provenite din nerespectarea instruc┼úiunilor de utilizare, sau pentru disconfortul provenit din purtarea înc─âl┼ú─âmintei de m─ârime nepotrivit─â.