Cautare
0Produs(e)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de returnare:

 •  Daca nu esti 100% multumit de noua achizitie, poti returna produsele in termen de 30 zile de la cumparare si primesti integral banii inapoi.    
 •  Produsele trebuie sa fie in conditia in care au fost primite, nepurtate, in ambalajele originale si insotite de factura aferenta.
 •  Pentru schimb sau retur de produs cheltuielile de transport vor fi suportate de dumneavoastra. In cazul returului, banii vor fi inapoiati in termen de maxim 30 zile prin transfer bancar din momentul primirii coletului.

  Garantie:

  • Fiecare produs achizitionat de pe www.shoes.ro are garantie 30 de zile. Pentru a beneficia de garantia produsului, consilierii Shoes.ro va recomanda sa respectati instructiunile de intretinere ale produsului prezente pe eticheta si certificatul de garantie.
  • De asemenea, incaltamintea trebuie sa fie insotita de cutia originala si de factura. Pentru a evita pierderea acesteia este necesar sa respectati cateva reguli de intretinere a incaltamintei: produsele din piele netedă se curata cu o carpa moale, usor umezita iar pielea velur se curata de praf cu o perie speciala pentru acest gen de incaltaminte.
  • Pe site puteti gasi o gama larga de produse specializate pentru intretinerea pielii.In ceea ce priveste incaltamintea sport, producătorii menţionează în instrucţiunile de întreţinere că pantofii sport nu trebuie, sub nici o formă, puşi în maşina de spălat rufe, deoarece riscaţi să-i stricaţi sau chiar să se rupă.
  • Garanţia se pierde atunci când nu sunt respectate acele instrucţiuni recomandate de producător ( spre exemplu, spălaţi pantofii sport la maşină, curatarea cu materiale tari, abrazive) sau în urma oricărei intervenţii de reparaţie.
  • De asemenea, producătorii subliniază faptul că, vânzătorii nu pot fi traşi la răspundere pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucţiunilor de utilizare, sau pentru disconfortul provenit din purtarea încălţămintei de mărime nepotrivită.