Livrare:

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid, in termen de maxim 7 zile lucratoare.NU facem livrari si nu putem opera retururi efectuate prin Posta Romana. Shoes.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Datorita rotatiei mari a stocurilor si a actualizarii acestora doar la anumite intervale de timp, pot aparea cazuri in care marfa comandata sa nu poata fi livrata, cazuri in care clientul va fi informat.

Livrarea este gratuita la comenzile a caror pret este mai mare de 300 lei. Costul de livrare este de 19,9 lei. Livrarea coletelor se face prin DPD Curier.

Costul transportului este gratuit in cazul in care plasati o comanda peste 300 de lei, daca este sub aceasta valoare (acest lucru se aplica doar in cazul in care se afla in aria de acoperire a curierului,daca nu costul transportului va fi comunicat ulterior telefonic,acesta se schimba in functie de kilometri suplimentari) 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.


Shoes.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrarea produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de shoes.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de shoes.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de shoes.ro de la acest client.

Pasii unei comenzi sunt: 

 

  • Vom verifica inca o data disponibilitatea produsului in stoc si starea fizica a acestuia. Perioada de confirmare poate dura de la cateva ore la 2-3 zile. Veti primi un e-mail de confirmare ca produsele exista si sunt retinute pentru dumneavoastra
  • Comanda este apoi ambalata si curierul este chemat pentru ridicarea coletului. Veti primi, din nou, un e-mail cu datele de identificare ale coletului, astfel incat sa puteti urmari traseul produselor. Acesta va fi preluat cel tarziu in ziua lucratoare imediat urmatoare ambalarii
  • Durata transportului este de maxim 2 zile lucratoare de la preluare, iar in unele orase curierul livreaza si sambata
  • Veti fi contactat de catre curier pentru a stabili locu si data/ora predarii, respectiv coletarea rambursului. Mentionam ca in politica tuturor firmelor de curierat, coletul se va preda doar dupa colectarea rambursului
  • Daca dupa primirea coletului gasiti in interior un alt produs sau un produs defect (cazuri putin probabile si regretabile totodata), produsul va fi inlocuit fara alte costuri suplimentare. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati imediat daca ati constatat ca produsul este neconform
  • Daca nu vi se potriveste marimea puteti returna produsul iar noi vi-l vom inlocui. Costul returului si schimbului insa va trebui suportat de catre dumneavoastra.